John

John Wheeler, agentschap Principe-Verdediger. Josia’s papa. Schadeverzekeraar gecharterde goederen (CPCU)
John is de agentschap eigenaar en vergunninghouders agent. Na een aantal jaren speciaal onderwijs te hebben gegeven in het centrum van Florida, sloot John zich in 1999 aan bij zijn vader in het familiebedrijf. In de stad zie je misschien John rennen, zijn mountainbike rijden of kajaks slepen. John is actief bij Rotary Club of Lake City, Kamer van Koophandel, Partnership en Christian Heritage Church.

Melissa

Melissa HardenDisney fanatiek. Moeder van vier dochters. Grootmoeder van 4 jaar. Licensed Personal Lines Insurance Agent.
Melissa is een Personal Lines Agent gespecialiseerd in auto-, woon-, boot-, RV- en motorrijtuigenverzekeringen. Als Melissa niet op kantoor is, brengt ze haar tijd door met haar man Greg en hun team van muilezels (Dolly en Molly) op de familieboerderij.

Susie

Susie ShedronDog Liefhebber. Shop-a-holic. Licensed Personal Lines Insurance Agent. Susie brengt graag tijd door met familie en vrienden. Ze houdt van vissen en op het water zijn met haar man, Tim. Susie is een inheemse Floridiaan, geboren en getogen in Tampa. Hoewel ze afkomstig is uit het centrum van Florida, woont ze al meer dan 15 jaar in Lake City. Het leven is niet saai bij de Shedron thuis met drie honden in het huis. Susie zorgt voor twee Schnauzers (Ziggy en Zoey) en een geel Lab (Sadie). Vertel Susie gerust over uw huisdieren bij uw volgende bezoek aan het kantoor.

 

Toni

Toni Sweat2Lover van rivieren & bronnen. Moeder. Licensed General Lines Insurance Agent. Toni is een levenslange inwoner van Columbia County. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar man Gary, hun dochter Cheryl Lynn, evenals haar familie en vrienden. In de weekenden genieten Toni en haar familie van het koken, dobberen in Ichetucknee en een bezoek aan de talrijke zoetwaterbronnen in onze omgeving. Wanneer u ons kantoor bezoekt, voel je vrij om Toni te vertellen welke van onze bronnen is uw favoriet.

Priscilla

Priscilla WheelerCattle boer (soort). Moeder van twee zonen. Licensed General Lines Insurance Agent.
Er zijn weinig dingen die Priscilla niet kan. Sinds de oprichting van de verzekeringsmaatschappij in 1969 is ze secretaris, boekhouder, personeelsmanager, computerspecialist en erkend agent. Ze is gedeeltelijk gepensioneerd en besteedt haar ochtenden aan haar kleine kudde rundvee. Ze dient vaak als Ed’s #1 vissersvriendje als ze jagen op roodbaars en forel aan de Golfkust.

Ed

Jager roodbaars. Vader van John en Mark. Semi-gepensioneerd.
Wanneer het ministerie van Verzekeringen niet langer eist dat u bijscholingscursussen volgt, betekent dit dat u al een lange tijd in het bezit bent van een vergunning. Ed komt nog steeds enkele dagen per week het kantoor binnen maar blijft niet lang. De beste tijd om hem te vangen is vlak voor de lunch. Ed neemt Priscilla vissen, kamperen en kajakken zo veel als hij kan. Als u ons kantoor bezoekt, deelt hij graag zijn favoriete recepten met u.

Josiah

Agent in opleiding. Josiah is een Star Wars liefhebber die gratis tijd besteedt aan het maken van kostuums en miniatuur filmsets. Hij is actief bij Pack 85 Cub Scouts en zijn karate dojo. Je zou hem in de stad kunnen zien die zijn vader helpt bij het meten en inspecteren van commerciƫle gebouwen.

Dave

Auteur, financiĆ«le omroep, motivator, zakenman. Hoewel Dave geen echt lid is van het team van het Wheeler Agency, heeft hij John benoemd tot zijn Endorsed Local Provider-programma en is een teamlid in “geest”. Dave woont samen met zijn vrouw Sharon van 30 jaar in Winchester, Tennessee. Dave en Sharon hebben drie kinderen: Denise, Rachel en Daniel.