Huiseigenaren Verzekering

Uw beste kans voor het vinden van dekking van een kwaliteitsverzekeringsmaatschappij is om te praten met een onafhankelijke agent. Wij gaan op zoek naar de beste prijs. Wij zullen u helpen uw dekking te begrijpen, en wij zullen u door het proces van eisen leiden als u ooit een eis hebt.

Hoe werkt het?

Verzekeringspremies zijn direct gerelateerd aan de afstand tussen uw huis en de dichtstbijzijnde brandweerkazerne en/of brandweerkazerne. Hoe verder uw huis verwijderd is van hydranten en stations, hoe hoger uw verzekeringspremie. Verzekeringsmaatschappijen krijgen deze afstanden echter niet altijd goed. Daarom is het belangrijk om uw afstanden te controleren en te bespreken met uw agent.

Hoogst beschermde gebieden: wanneer uw huis minder dan 1.000 voet aan de dichtstbijzijnde brandhydrant EN minder dan 5 mijlen aan de dichtstbijzijnde brandweerpost is, zou u het laagst beschikbare brandverzekeringstarief moeten ontvangen.
Landelijke brandbeveiliging: wanneer uw huis verder dan 1.000 voet naar de dichtstbijzijnde brandkrant- BUT minder dan 5 mijl naar de dichtstbijzijnde brandweerkazerne is, zal uw brandverzekeringstarief hoger zijn. Verzekeringen zijn beschikbaar in plattelandsgebieden, maar de premies zijn hoger.
Onbeschermde gebieden: wanneer uw huis verder dan 1.000 voet aan de dichtstbijzijnde hydrant en verder dan 5 mijlen aan de dichtstbijzijnde brandweerkazerne is, is het tarief van de brandverzekering zeer hoog en zijn er weinig bedrijven bereid om in deze gebieden te verzekeren. Onbeschermd betekent niet dat de brandweer niet komt. Het betekent gewoon dat uw huis is verder dan 5 mijl naar het dichtstbijzijnde station.

Mijn woning

De onderstaande afbeelding is een goed voorbeeld van het instorten van catastrofes bodembedekking zoals gedefinieerd in de Florida Statuten. Als dit bij u thuis gebeurt, bent u alleen verantwoordelijk voor een forfaitair eigen risico, meestal $1000 of $2500. De verzekeringsmaatschappij zou het resterende bedrag van de schade tot het polisplafond betalen.

Veel huiseigenaar polissen in Florida zijn voorzien van optionele “Sinkhole Coverage”. Deze dekking moet tegen een extra premie worden toegevoegd aan de polis van uw huiseigenaar. De dekking van het zinkgaatje is zeer duur in sommige provincies van Florida en gematigd geprijsd in andere provincies. De onderstaande afbeelding is een goed voorbeeld van schade die zou kunnen worden betaald door “sinkhole coverage”. Om ervoor te zorgen dat de putdekking reageert, moet een grondwerktuigkundige door middel van tests vaststellen dat het zinken is veroorzaakt door het instorten van een kalksteenholte onder de grond. Dergelijk testen kan $10.000 of meer kosten. Jammer genoeg, omvat de Dekking van het Sinkhole op de meeste polissen van de huiseigenaar een percentage aftrekbaar. Aldus, zou een $100.000 beleid van de huiseigenaar met een 10% aftrekbare put van de gootsteen de huiseigenaar vereisen om de eerste $10.000 van het testen te betalen. Dit betekent de huiseigenaar $10.000 voor het testen kon worden vereist te betalen maar geen betaling op de eis te ontvangen omdat de instorting niet door de “instorting van kalksteen” werd veroorzaakt.

Tips:

Een thuisofferte krijgen is eenvoudig. De truc in Florida wordt goedgekeurd. Hieronder volgen enkele tips om uw kans op succes te vergroten.

Curb Appeal – verzekeringstechnici willen graag dat het erf wordt gemaaid, struiken worden bijgesneden, bladeren van het dak worden verwijderd en meeldauw wordt verwijderd van opstelsporen en opstelsporen.

Locatie – de exacte locatie van uw huis is erg belangrijk. Nabijheid van brandweerkazernes, brandkranen en watermassa’s is een belangrijk onderdeel van de subsidiabiliteit.

Updates – op oudere huizen, verzekeringsmaatschappijen graag om te controleren of het dak, elektrische, sanitaire en airconditioningsysteem zijn in goede staat en zijn bijgewerkt.

Kortingen – er zijn aanzienlijke kortingen voor: leeftijd van thuis, vorm van het dak en de aanwezigheid van “wind mitigerende” functies.

Beperking van de wind – de huizen omvatten dergelijke punten zoals orkaanklemmen, de secundaire luiken van de waterkering (het dak) van de storm, enz., worden verondersteld gemakkelijker te zijn om windschade te weerstaan. Er kunnen aanzienlijke premiekredieten beschikbaar zijn als dergelijke functies bij u thuis kunnen worden geverifieerd.

 

Auto verzekeren
Boten verzekeren
Alles in 1 verzekeren
Vakantie voertuigen
Voor ondernemers