Vrijetijdsvoertuigen

Voor veel RVers is hun RV hun thuis-weg-van-home, dus het vinden van de juiste verzekeringsdekking is belangrijk. Wij bieden RV-dekking via drie verzekeringsmaatschappijen die de AM-beoordeling “A” hebben gekregen: Safeco, Foremost en Progressive. Klik op een speld om de functies en voordelen te bekijken.

Op maat opbouwen van uw RV-beleid
Wegassistentie – Dekent u voor hulp na een pech, waaronder het verwisselen van een lekke band, het leveren van essentiële vloeistoffen, slepen en hulp van een slotenmaker als u uw sleutels in uw RV vergrendelt.

Noodhulp – Omvat alle functies van Roadside Assistance plus dekking voor persoonlijke eigendommen, tijdelijke kosten van levensonderhoud en transportkosten als uw RV onbewoonbaar wordt.

Audio– en Aangepaste apparatuur – Beschermt uw audio-, visuele en aangepaste apparatuur die niet in de fabriek of bij de dealer is geïnstalleerd. Audio-visuele systemen en apparatuur zoals een stereo-, DVD-speler of een flatscreen-tv moeten permanent zijn geïnstalleerd. Maatwerkapparatuur omvat elk onderdeel dat het uiterlijk of de prestaties van uw RV zoals een luifel, een gewijzigde of aangepaste motor, exterieur gereedschapskisten, speciale tapijt, aangepaste wielen en decoratieve stickers wijzigt.
Lening of Leasebescherming – Dekent het verschil tussen hoeveel er nog over is op uw lening of lease en hoeveel uw RV daadwerkelijk waard is als het is uitgeroepen tot een totaal verlies.

Dimishing Deductible – Blijf claimvrij en we verminderen uw franchise bij elke jaarlijkse polishernieuwing met $ 100, voor maximaal $ 500 of voor vijf jaar.

Dekking voor persoonlijke eigendommen – Dekking van schade of diefstal van sommige persoonlijke eigendommen terwijl u in uw RV.

Elektronisch slot en sleutelvervanging – Als uw elektronische sleutels verloren gaan of gestolen worden, vervangen wij ze – en eventuele afstandsbedieningsblokkeringen en -vergrendelingen – zonder extra kosten en zonder aftrek.

Essentiële Dekkingsopties – Vergeet niet de basiselementen omdat uw RV een auto met weglicentie is:

  • Lichamelijk letsel Aansprakelijkheid
  • Aansprakelijkheid voor materiële schade
  • Bescherming tegen persoonlijk letsel (PIP) en Medische Betalingen (Med Pay)
  • Niet-verzekerd en Verzekerd Automobilist (UM/UIM)
  • Uitgebreid
  • Botsing

Auto verzekeren
Woning verzekeren
Boten verzekeren
Alles in 1 verzekeren
Voor ondernemers