Kapiteinspakket

Als u een serieuze booteigenaar bent, is de kans groot dat u trots bent op uw waterscooter. U hebt een verzekering nodig die u zo snel mogelijk weer op het water brengt in geval van een ongeluk.
Eigenschappen & Voordelen

Bij totaal verlies ontvangt u het bedrag dat op uw polis voor romp, motor en trailer staat vermeld. Er is geen ingewikkelde afschrijvingsformule die uw betaling verlaagt. Als uw boot minder dan twee jaar oud is, zal “nieuwe bescherming van de prijs van uw boot” uw boot vervangen door vergelijkbare functies, uitrusting en opties, ongeacht de kosten.

Noodhulp

Betaalt u voor de kosten van slepen, arbeid, brandstof, olie of accu als u gehandicapt bent tijdens het rijden of op het water. Wij raden u aan eerst hulp in te roepen.

Visser Gear, Tackle, Electronics, etc. – “persoonlijke bezittingen” zijn een extra bedrag van verzekering gelijk aan tien procent van de overeengekomen waarde van uw romp die u betaalt voor alle soorten verlies, zoals wanneer een tarpon probeert te eten uw GoPro.

Medische kosten & aansprakelijkheid

Ongelukken zijn een feit op het water, kijk Rob Chapman bewijzen. Als er ongelukjes gebeuren, is het prettig om te weten dat u gedekt bent voor de kosten van uitglijders, valpartijen, snijwonden, botbreuken en beschadigde eigendommen.

Auto verzekeren
Woning verzekeren
Alles in 1 verzekeren
Vakantie voertuigen
Voor ondernemers